Gajserjeve bojne rane iz Latvije

Avtor prispevka: , objavljeno 9. maja 2017 .

Tim Gajser je navijačem preko svojega Facebook profila pokazal posledice dirkaškega vikenda v Latviji, kjer je v obeh vožnjah staknil grde modrice, kljub na pogled grozljivemu padcu pa ni zlomil nobene kosti, tako da med tekmeci že velja za “gumijastega”.

“Res sem vesel in hvaležen, da sem od tega padca odkorakal brez polomljenih kosti,” je Tim zapisal na svojem profilu, kjer se je tudi zahvalil svoji družini, moštvu in pa tudi vsem navijačem, ki ga podpirajo.

Gajser je po nesrečni dirki v Latviji izgubil vodstvo v točkovanju svetovnega prvenstva, a pravi, da je treba iz danega položaja izluščiti pozitivne stvari. “Izgubil sem vodstvo, izgubil sem točke, toda najpomembneje je, da sem zdrav,” je povedal. “Zelo me boli, toda upam, da se ne bo kasneje pokazal kakšen zlom, tako da bom lahko nastopil na naslednji dirki v Nemčiji.”

Tim se je že vrnil v Slovenijo, kjer je prestal zdravniški pregled, ta pa je potrdil, da gre le za udarnine, tako da bo aktualni svetovni prvak zagotovo nastopil na naslednji dirki v Nemčiji.

Na levi strani modrica na nogi iz trčenja v prvi vožnji, na desni posledica padca v drugi.