Gajser zadovoljen z napredkom Honde

Avtor prispevka: , objavljeno 21. januarja 2023 .

Tim Gajser je zelo zadovoljen z razvojem, ki so ga pri Hondi letos storili na motociklu CRF450R. Slovenski as, ki bo letos lovil že svoj šesti naslov se trenutno pripravlja na novo sezoni, ki se začne 12.marca v Argentini.

Generalni direktor moštva Marcus Pereira de Freitas je poudaril, da je za njimi uspešno zimsko obdobje v katerem so poizkušali nadgraditi motocikel ter odpraviti njegove pomanjkljivosti. Z napredkom naj bi bil zadovoljen tudi naš Tim Gajser.

“Vzdušje v moštvu je zelo pozitivno. Tim v zimskem premoru dobro trenira tako z kot brez motocikla. Zelo je zadovoljen z napredkom, ki je bil storjen na motociklu CRF450R in se že veseli nove sezone.”

“Pred njim je še nekaj trenigov, preden bo popolnoma pripravljen na novo sezono. Seveda spremljamo njegove priprave, a mu ob tem povsem zaupamo, saj je primer pravega profesionalnega športnika.

“Kljub vsem sponzorskim dogodkom katerih se je moral udeležiti v zimskem času to niti v najmanjši meri ni zmotilo njegovih priprav. Dejstvo, da ima na voljo svojo progo za treniranje (Tiga243land) mu zelo olajša priprave na sezono. Sam lahko odloči kdaj bo treniral, ob tem pa mu ni potrebno skrbeti ali bo proga odprta ali ne. Prepričani smo, da bo že na prvi dirki v optimalni formi.”

Naroči se
Pošlji obvestilo
1 Comment
najstarejši
najnovejši z največ glasovi
Odzivi na vsebino
Poglej vse komentarje
Mirko Žuran
7 dni pred

Tud ktm je redy

SlovenianEnglishItalianGermanFrenchCroatianBosnianSerbianCzechDutchRussianSpanishSlovakSwedish