Gajser se z dirko v Italiji vrača v prvenstvo MXGP

Avtor prispevka: , objavljeno 21. junija 2017 .

Tim Gasjer je izpustil nastop na VN Rusije zaradi poškodovane rame, po počitku pa je pripravljen na vrnitev boj za točke svetovnega prvenstva. Aktualni svetovni prvak bo ta konec tedna nastopil na VN Italije v Ottobianu. “Veselim se vrnitve,” je povedal Tim. “Težko mi je bilo, ko sem moral izpustiti dirko, da sem lahko saniral poškodbo, toda zdaj vidim, da je bilo to zame najboljše. Steza v Ottobianu mi je všeč, saj je peščena. Pripravljensem se vrniti in končno spet voziti tako, kot znam,” je še dodal Gajser.

Njegove vrnitve na dirkalni motocikel pa se veseli tudi Roger Harvey, šef Hondinega MXGP oddelka:”Veseli smo, da se v Ottobiano odpravljamo z obema dirkačema. Bobby (Evgenij Bobrišev) je krepil svojo ramo, tako da bo ta konec tedna še močnejši. Tudi Tim težko čaka na vrnitev, potem ko je v preteklih tednih počival, kar mu je omogočilo odpravo poškodbe.”

Tim se v točkovanju prvenstva po desetih dirkah od 19. nahaja na četrtem mestu, za vodilnim Antoniom Cairolijem pa zaostaja za 78 točk.

Foto: Honda

SlovenianEnglishItalianGermanFrenchCroatianBosnianSerbianCzechDutchSpanish