FORMULA 1 uvaja NAGRADO za PREHITEVANJA

Avtor prispevka: , objavljeno 24. avgusta 2021 .

Formula 1 bo ob koncu sezone nagradila dirkača, ki bo tekom letos prehitel največ dirkačev, saj želijo nagraditi pogumne voznike. Videli smo že 11 dirk sezone 2021, ob koncu leta pa bo dirkač z največ prehitevanji, to je za zdaj voznik moštva Aston Martin, Sebastian Vettel, nagrajen s posebnim pokalom.

“Z nagrado se bomo poklonili dirkačem, ki na stezi pokažejo najbolj hrabre in strateške poteze,” je napovedal Ben Pincus, direktor komercialnih partnerjev Formule 1.

V nadaljevanju sezone bomo videli novo grafiko, ki bo napovedovala možnosti za prehitevanja ter preko grafa prikazovala število prehitevanj, s čimer naj bi gledalci lažje sledili dirkačem v lovu na omenjeno nagrado. Glavni pokrovitelj nagrade pa je crypto.com*, platforma za trgovanje in plačevanje s kriptovalutami, ki je letos postala globalni partner sprint dirk Formule 1.

*Za 25$ bonusa ob odprtju računa na crypto.com uporabite kodo (refferal code) n8xqkdpgfc ali pa račun odprite s klikom na povezavo – https://platinum.crypto.com/r/n8xqkdpgfc

SlovenianEnglishItalianGermanFrenchCroatianBosnianSerbianCzechDutchSpanish