Formula 1 se vrača na slovenske TV zaslone

Avtor prispevka: , objavljeno 12. marca 2018 .

Ko smo že mislili, da bomo v Sloveniji tudi letos ostali brez slovenskega prenosa dirk Formule 1 se je vendarle zgodil preobrat. Prenos dirk bo. Pravice za prenos dirk je odkupila komercialna televizija TV3. Kot so sporočili bodo letos prenašali vseh 21 dirk in kvalifikacij. Komentatorsko mesto bosta zavzela Dušan Lukič – urednik Avto magazina in Andraž Zupančič.

V sporočilu za javnost so zapisali:

Ponosno vas obveščamo, da se FORMULA 1 vrača na male zaslone, saj je TV3 podpisala triletno pogodbo za neposredne prenose tekem. To je tudi velika prelomnica za našo televizijo, ki ima s tem letom velike ambicije, kar dokazuje tudi ta programska novost. Po triletni odsotnosti boste tako od 25. marca lahko spremljali 21 dirk v neposrednem prenosu na TV3.
Prenosi dirk formule 1 so zagotovo največji projekt TV3 doslej. “Kot dolgoletni navdušenec nad formulo 1 me še posebej veseli, da nam je uspelo doseči dogovor z lastniki licence,” pravi direktor TV3 Tomaž Taškar. “Obetam si nov krog sledilcev za našo televizijo. Vsekakor sem prepričan, da bo s temi prenosi dirk v kombinaciji z vsemi ostalimi programskimi novostmi, ki jih bomo predstavili v kratkem, zrasla gledanost celotne TV3.”

 
 

PREBERITE TUDI: Formula 1 od 2021 na programu Sportklub

Kje lahko gledam prenose dirk Formule 1? Klikni -> TUKAJ

SlovenianEnglishItalianGermanFrenchCroatianBosnianSerbianCzechDutchPortugueseRussianSpanish