Formula 1: Kje lahko gledam prenose dirk F1 (in MotoGP)?

Avtor prispevka: , objavljeno 12. julija 2021 .

Prenosi dirk Formule 1 so se letos s televizije TV3 preselili na Sportklub. Tam si lahko ogledate prenose vseh treningov, kvalifikacij kakor tudi dirk F1, pa tudi spremljevalnih serij Formule 2 in Formule 3.

Za tiste, ki programa Sportklub nimate v svoji programski shemi, lahko prenose dirk Formule 1 spremljate preko uradne platforme F1 TV, ki prenose dirk ponuja prek spleta, omogoča pa vam da sami izberete kateri dirkalnik želite spremljati, na voljo pa so tudi arhivski posnetki preteklih dirk in treningov. Za storitev pa je potrebno plačati 7eur na mesec, v primeru celoletne naročnine pa vam priznajo popust.

Prenose dirk Formule 1 si lahko ogledate na uradni aplikaciji F1 TV.
Prenose dirk Formule 1 si lahko ogledate na uradni aplikaciji F1 TV.

Dirke MotoGP lahko spremljate na Kanalu A, pa tudi na srbskem programu Sportklub. Če veliko potujete oziroma nimate dostopa do televizijskega ekrana, lahko na svojo mobilno napravo naložite aplikacijo Voyo podjetja ProPlus, kjer si treninge, kvalifikacije in dirke MotoGP lahko ogledate brez oglasov, vendar boste za naročnino odšteli 7 eur na mesec. Aplikacija pa vam omogoča tudi ogled prenosov dirk prvenstva WSBK.

Na voljo pa je tudi uradna aplikacija MotoGP, kjer si na strani motogp.com uredite račun in naročnino, tako imenovan videopass, kjer so vam na voljo poleg aktualnih dirk razredov MotoGP, Moto2, Moto3 in MotoE, na volj tudi arhivske dirke.

Za tiste, ki bi želeli spremljati live stream dirk F1, lahko poizkusite na povezavi http://vipbox1.com/moto_gp kjer najdete tudi live stream dirk MotoGP. Slaba plat tega vira so nadležni pop-up oglasi, katerih se lahko znebite z nekaj kliki in nekaj potrpežljivosti.

SlovenianEnglishItalianGermanFrenchCroatianBosnianSerbianCzechDutchPortugueseRussianSpanish