Force India bo testirala zadnje nove dele

Avtor prispevka: , objavljeno 23. junija 2015 .

Force India bo nadaljevala z uvajanjem novih delov na trenutni dirkalnik na testiranjih po avstrijski dirki. Uporabili bodo končne dele, prenovljen dirkalnik pa bo prvič vozil na stezi v Silverstonu.

Premik v vetrovnik Toyote v Cologno in težave s trenutnim dobaviteljem so moštvo prisilile, da so izbrali drug model dirkalnika za dirko v Avstriji, kasneje v sezoni pa bodo predstavili močno prenovljenega. Prvotni načrt je bil, da bi pretekli vikend prvič uporabili B-verzijo, a se je moštvo odločilo za postopno uvedbo novih delov na dirkah od Velike nagrade Monaka.

Namestnik šefa ekipe, Bob Fernley, je za Autosport dejal: “Nenehno smo uvajali spremembe vse od dirke v Monaku. Spremenili smo že nekaj mehanskih elementov, ki so dobro testirani, saj smo želeli dirkalniku dodati zanesljivost in s tem predstave, h katerim stremimo. V Avstriji želimo dobiti potrditev na aerodinamičnem področju, tako da bomo opravili nekaj popravkov na karoseriji.”

“Narediti želimo dve šasiji: za vsakega dirkača tako, ki mu bo dala enake možnosti v Veliki Britaniji. Zaenkrat smo z vsem v rokih, lahko bi rekli, da celo prezgodnji, ker smo komponente uspeli pripraviti prej,” je zaključil Fernley.

Če želiš, nam lahko prek PayPala hitro in varno nameniš donacijo. Vsak prispevek nam pomaga, vaša ekipa Svet hitrosti!

Donirate lahko na tej povezavi ->Doniraj

1 Comment
najstarejši
najnovejši z največ glasovi
Odzivi na vsebino
Poglej vse komentarje