Ferrari: Za Micka so vrata vedno odprta 

Avtor prispevka: , objavljeno 14. septembra 2018 .
Vodja moštva Ferrari Maurizio Arrivabene je dejal, da so vrata v moštvu za sina sedemkratnega svetovnega prvaka Michaela Schumacherja vedno odprta. Mladi Schumacher se trenutno nahaja na drugem mestu skupnega seštevka Formule 3 v kateri je letos nanizal že šest zmag. Mick sicer ni član dirkaškega programa katerega izmed moštev v Formuli 1 je pa povezava s Ferrarijem zaradi očeta vedno prisotna.
Arrivabene je dejal, da Micku v tem delu kariere ni potrebno nalagati dodatnega pritiska. Potrebno mu je pustiti, da se razvije kot dirkač. Zadnji rezultati so zelo dobri in želim mu, da bi imel izjemno kariero.”
“S priimkom, ki je s Ferrarijem spisal zgodovino so mu vrata v Maranellu vedno odprta. Če bo seveda želel. Seveda pa ne želimo prehitevati dogodkov. Moramo mu pustiti, da se zabava in uživa v dirkanju. Vedno ponavljam – bodi osredotočen, ob tem pa se tudi zabavaj in počasi in zanesljivo napreduj, nato pa bomo videli glede prihodnosti.”
“Kako bi mu lahko v Maranellu rekli ‘ne’ ?”
Mick bo naslednjo sezono najverjetneje nastopal v Formuli 2, čeprav so se pojavile govorice, da bi morda lahko dobil priložnost že v Formuli1, kar pa se vseeno zdi malo verjetno
SlovenianEnglishItalianGermanFrenchCroatianBosnianSerbianCzechDutchSpanish