Fernando Alonso: Prihajajo boljši časi!

Avtor prispevka: , objavljeno 24. februarja 2018 .

Španec je bil po prvem preizkusu McLarnovega dirkalnika MCL33 na španskem dirkališču v Navarri vidno zadovoljen, navijačem ekipe iz Wokinga pa je dejal, da se njihovi ekipi obetajo boljši časi. “Prihajajo boljši časi, to je glavno sporočilo, ki bi ga rad dal navijačem,” je dejal dvakratni svetovni prvak. “V zadnjem obdobju smo se zelo trudili, bili smo zelo povezani in motivirani, zato je danes ekipa močnejša kot pred tremi leti. Kar te ne ubije, te naredi močnejšega. Zadnja leta, ki so bila zelo zahtevna so to ekipo še bolj povezala, ekipa je močnejša. Prvi rezultati tega bodo vidni že letos”.

McLaren je za prvi preizkus dirkalnika izkoristil enega izmed treh dovoljenih “snemalnih dni”, kjer moštva lahko s svojimi letošnjimi dirkalniki odpeljejo omejeno število kilometrov, pri nizkih hitrostih ter z gumami, ki niso primerljive s tistimi, ki bodo v uporabi tekom sezone.  “V času vožnje je bilo okoli mene ves čas polno avtomobilov, kamer in ostalih stvari potrebnih za snemanje, zato dirkalnika nisem mogel preizkusiti pri polni hitrosti, toda občutek ob prvi vožnji je vedno poseben. Zelo sem ponosen na ekipo, ki je tako trdo delala v zadnjem obdobju”.

Španec je tako poln pozitivnih pričakovanj pred novo sezono in je prepričan da bo naveza McLaren-Renault prinesla boljše rezultate kot triletno sodelovanje s Hondo.

SlovenianEnglishItalianGermanFrenchCroatianBosnianSerbianCzechDutchRussianSpanishSlovakSwedish