F1TV bo na voljo pred dirko v Španiji

Avtor prispevka: , objavljeno 13. aprila 2018 .

Liberty Media je sporočila, da bo nova platforma za spremljanje dirki F1TV na voljo pred dirko v Španiji. Sprva je bilo rečeno, da bo ta platforma na voljo že po dirki v Bahrainu, vendar so nato vse skupaj predstavili. Uporabnikom bodo na voljo dve različni platformi po različnih cenah. To sta F1 PRO, ki bo omogočala ogled vseh dirk iz različnih kamer, iz vseh dvajsetih dirkalnikov. Uporabnik bo lahko poljubno izbiral kako in preko katere kamere bo gledal dirko. Na voljo bodo prenosi vseh treningov, kvalifikacij, novinarskih konferenc, intervijuji pred in po dirki. Možen pa bo tudi ogled dirk Formule 2, serije GP3 in Porse Supercup. Najprej bo na voljo na računalnikih, kasneje pa še na drugih platformah kot so Apple in Android. Letna cena bo znašala med 70 in 150 dolarji, mesečno to pomeni med 8 in 12 dolarji, odvisno od količine povpraševanja.
Cenejša različica F1TV bo ponujala čase na dirki v živo, radijski prenos dirke, vrhunce vsake dirke. Ponuja bo tudi ogled starih dirk in posnetkov.
Kot so dejali pri Liberty Mediji že komaj čakajo, da bodo gledalcem lahko ponudili še dodatne vsebine in različne možnosti ogleda dirk.

SlovenianEnglishItalianGermanFrenchCroatianBosnianSerbianCzechDutchSpanish