F1 predstavila novo platformo za spremljanje dirk

Avtor prispevka: , objavljeno 28. februarja 2018 .

Potem, ko se je že lani govorilo o tem, da bodo lastniki Formule 1 (Liberty Media) v letošnji sezoni gledalcem ponudili novo storitev preko katere bodo le-ti lahko še podrobneje spremljali Formulo 1 so danes ta koncept tudi predstavili.

Gre za storitev, s katero bodo lahko uporabniki preko interneta še bolj podrobno spremljali samo dogajanje skozi celoten dirkaški vikend. Ta storitev oziroma platforma imenovana F1 TV PRO bo uporabnikom omogočila prenos vseh dirk, kvalifikacij in treningov, tiskovnih konferenc, ostalega dogajanja ob stezi, z velikim številom kamer tudi na samih dirkalnikih. Vsak uporabnik si bo lahko tako prenos do neke mere priredil po svoje.

Na voljo bo v štirih jezikih (angleščini, francoščini, nemščini in španščini) v številnih državah, ali bo med njimi tudi Slovenija se še ne ve. Sprva bo na voljo samo na računalnikih, kasneje pa bo na voljo tudi kot mobilna aplikacija. Cena naj bi bila nekje med 7 in 10 €, odvisno od povpraševanja. Kot so dejali želijo s tem ljubiteljem Formule 1 prenose narediti še bolj zanimive in jim ponuditi nekaj več.

Če želiš, nam lahko prek PayPala hitro in varno nameniš donacijo. Vsak prispevek nam pomaga, vaša ekipa Svet hitrosti!

Donirate lahko na tej povezavi ->Doniraj