Eddie Jordan bi Hamiltonu pokazal vrata

Avtor prispevka: , objavljeno 21. januarja 2021 .

Sicer se zdi zelo malo verjetno, da ne bo prišlo do dogovora med sedemkratnim svetovnim prvakom in ekipo Mercedes, če pa bi to bilo odvisno od Eddieja Jordana, bi moral nemški proizvajalec plemiškemu dirkaču stopiti na prste.  

Analitik na Channel 4 je bil s strani kolegov iz F1-Insider.com vprašan o razmerah med Hamiltonom in Mercedesom. Jordan je bil v svojih časih kot šef ekipe znan kot trden poslovnež in se je v tem pogledu le malo spremenil. “Če bi bil jaz šef Daimlerja, bi Hamiltonu pokazal vrata. Ali boš dirkal pod našimi pogoji ali pa lahko greš.Jordan pravi, da je v svetu Formule 1 še vedno dobro obveščen in po njegovih virih Hamilton ne želi le zajetne plače, temveč tudi vplivnejšo vlogo v skupini Mercedes.

Če bi bil Eddie Jordan na čelu Daimlerja, bi se Hamilton s svojimi zahtevami znašel pred vrati ekipe srebrnih puščic in verjetno zamenjan z mladim Russellom – Foto: HB Press

V Jordanovih očeh je logično, da se v Daimlerju ne strinjajo s tako visokimi zahtevami. Še posebej, ker Lewis Hamilton po njegovem mnenju nikakor ni nenadomestljiv. “Povedal bi mu tudi, kaj je po smrti Ayrtona Senne rekel Bernie Ecclestone. Čeprav je bil Bernie šokiran in žalosten tako kot vsi ostali, je bil prvi, ki se je zbral in nam rekel: ‘Vsi so nadomestljivi’,” tako Jordan. Pri Mercedesu je Geroge Russell dokazal, kako prav ima nekdanji šef Formule 1.       

Članek je na voljo tudi na vmax.si

Foto: HB Press

1 Comment
najstarejši
najnovejši z največ glasovi
Odzivi na vsebino
Poglej vse komentarje
bastardo
1 leto pred

Tipo ma jajca…in ima prav, ker Russell bi bil dostojna zamenjava