Ducati za dvojno krono načrtuje veliko zabavo

Avtor prispevka: , objavljeno 7. decembra 2022 .

Moštvo Ducatija bo dvojno krono (naslova v razredu MotoGP in Superbike) proslavilo z veliko zabavo petnajstega decembra v domačem mestu Boloniji.

Zbrano množico navijačev rdečih bosta na oder prišla pozdravit glavna protagonista sezone Alvaro Bautista in Francesco Bagnaia. Pridružili pa se jima bodo glavni možje Ducatija – Gigi Dall’Igna, Paolo Ciabatti, Davide Tardozzi in Serafino Foti. Na dogodku, ki ga bosta vodila Barbara Pedrotti in Guido Meda bodo nastopili tudi številni glasbeniki.

“Po letošnji dvojni kroni, ko smo bili najboljši tako v razredu MotoGP, kot Superbike je prav, da uspeh tudi ustrezno proslavimo skupaj z navijači,” je povedal generalni direktor Ducatija Claudio Domenicali.

“Odločitev, da bo dogodek potekal prav v Boloniji je bila zelo enostavna. To je rojstno mesto naše znamke. Posebej pomembna je tako tudi poveznost z lokalnim okoljem.”

“Prepričan sem, da se bodo meščani pa tudi ostali želeli udeležiti praznovanja dosežkov moštva, ki ima korenine prav tu in je izjemen ambasador le tega.”

Župan mesta Matteo Lepore pa je ob tem dodal:

“Proslava kar dveh naslovov svetovnega prvaka na trgu Piazza Maggiore je za mesto izjemnega pomena. Dogodek bo tako združil šport, glasbo in zabavo ter mesto vsaj začasno postavil v središče dogajanja.”

Dogodek kjer bo vstop prost naj bi se začel ob 20:00 in se bo z ognjemetom zaključil ob 22:30. 

SlovenianEnglishItalianGermanFrenchCroatianBosnianSerbianCzechDutchRussianSpanishSlovakSwedish