Ducati in Marc Marquez: Obstaja obojestransko zanimanje

Avtor prispevka: , objavljeno 12. novembra 2022 .

Marc Marquez naj bi bil na radarju italijanskega Ducatija, Španec pa naj bi bil pripravljen pomahati v slovo Hondi, če ne bo dobil konkurenčnega motocikla.

Nekdanji menedžer bratov Marquez, Emilio Alzamora, ki je dogovoril prestop Alexa Marqueza k moštvu Gresini pravi, da bo tudi Marc Marquez ob koncu pogodbe s Hondo, če mu ta ne bo ponudila konkurenčnega motocikla, iskal druge možnosti. “Vse bo odvisno od Honde” je povedal. “Če bodo sestavili motocikel, s katerim bo mogoče osvojiti naslov prvaka, potem bo v redu, toda Marc je zmagovalec po naravi in dirka le za to, da postane prvak. In mislim, da si bo Marc premislil glede Honde, če se stvari v naslednjih dveh letih ne izboljšajo.”

Toda Alzamora je priznal, da je Ducati pripravil odličen motocikel, toda italijanski proizvajalec motociklov morda Marqueza niti ne potrebuje več. “Ducati ima konkurenčen motocikel in na štartu imajo osem motorjev v močnih ekipah, pogodbe pa sklepajo z mladimi in močnimi dirkači. Verjetno jih bo Marquez vseeno vedno zanimal, toda morda ga v tem trenutku ne potrebujejo tako krvavo, kot včasih.”

Če želiš, nam lahko prek PayPala hitro in varno nameniš donacijo. Vsak prispevek nam pomaga, vaša ekipa Svet hitrosti!

Donirate lahko na tej povezavi ->Doniraj