Ducati do Mugella pričakuje odgovor Doviziosa

Avtor prispevka: , objavljeno 15. maja 2018 .

Gigi Dall’Igna je dejal, da do dirke v Mugellu pričakuje jasen odgovor Andrea Doviziosa o tem ali v naslednji sezoni še želi nastopati za Ducati. Uspehi v prejšnji sezoni so močno dvignili ceno italijanskemu dirkaču, ki je prejšnji mesec zavrnil pogodbo Ducatija tako, da se pogajanja še vedno nadaljujejo. Čeprav je pričakovati, da bo Italijan podaljšal pogodbo je že imel pogovore s Hondo in Suzukijem z namenom, da bi ga Ducati še bolj nagradil za uspešno lansko sezono v kateri je šestkrat zmagal in bil resen konkurent Marcu Marquezu v boju za naslov.
Dall’Igna je dejal, da si želi, da se pregovarjanja o novi pogodbi čim prej končajo in zato mora Dovizioso svojo odločitev sprejeti do Ducatijeve domače dirke v Mugellu, ki bo na sporedu tretjega junija.

V Imoli, kjer je bila prejšnji vikend na sporedu dirka razreda Superbike je novinarjem dejal:
“Ta problem želim rešiti čim hitreje. Ta pregovarjanja niso enostavna, zato je potreben čas. Do Mugella bomo zagotovo imeli odgovor. Trenutno je naš cilj doseči dogovor z Andreo, če tega ne bomo uspeli doseči bomo razmišljali o ostalih dirkačih.”

SlovenianEnglishItalianGermanFrenchCroatianBosnianSerbianCzechDutchPortugueseRussianSpanish