Dovizioso zavrnil novo pogodbo Ducatija!

Avtor prispevka: , objavljeno 24. aprila 2018 .

Andrea Dovizioso je zavrnil prvo ponudbo s strani moštva Ducati, kjer želijo italijanskega dirkača prepričati, da z njimi dirka tudi v prihodnje. Dovizioso se je Ducatiju pridružil v sezoni 2013, lani pa se je z Marcom Marquezom boril za naslov svetovnega prvaka, v teh dneh pa se z moštvom pogaja o podaljšanju pogodbe.

Šef moštva Davide Tardozzi je nedavno dejal, da je prepričan v podaljšanje pogodbe, toda Doviziosov menedžer, Simone Battistella zdaj pravi, da je do podpisa nove pogodbe še zelo daleč. “Andrea ne zahteva nič neobičajnega, nič nemogočega, le to, kar si zasluži, glede na delo, ki ga opravlja,” je dejal Battistella. “Trenutno smo daleč od nove pogodbe,” je še dodal.

Kljub temu, da je Dovizioso zavrnil prvo ponudbo Ducatija in da se ob tem pogovarja tudi s Hondo ter Suzukijem, pa večina dvomi, da bi 32-letni Italijan zapustil trenutno ekipo.

Dovizioso naj bi trenutno na sezono zaslužil dva milijona evrov, njegov moštveni kolega Jorge Lorenzo pa dvanajst milijonov. Lorenzo se na Ducatijevem motociklu še ni znašel, pri Suzukiju pa si močno želijo, da bi Španec prestopil k njim.

SlovenianEnglishItalianGermanFrenchCroatianBosnianSerbianCzechDutchPortugueseRussianSpanish