Decembra prihaja dokumentarni film o Michaelu Schumacherju

Avtor prispevka: , objavljeno 12. maja 2019 .

Ob koncu letošnjega leta bo prvič javno predvajan dokumentarni film o Michaelu Schumacherju z naslovom “Schumacher”. Gre za film, ki je v celoti podprt s strani družine Schumacher, v njem pa bodo o legendarnem Nemcu spregovorili njegovi najbližji. Oče Rolf, žena Corinna, otroka Gina in Mick, ter številni drugi posamezniki, ki so Šumija spremljali skozi njegovo kariero.

Film je že v zadnji fazi obdelave, izvršni producenti podjetja Rocket Science pa napovedujejo, da bo dokumentarec “tega kompleksnega človeka prikazal iz različnih vidikov, neusmiljenega dirkača Formule ena, ambicioznega otroka s sanjami, preprostega mehanika, zanesljivega moštvenega igralca in predanega moža ter očeta.”

“Letošnje leto je pomembno za Michaela Schumacherja,” je povedal producent Benjamin Seikel. “Januarja je dopolnil 50 let, novembra pa bo minilo 25 let od osvojitve njegovega prvega naslova svetovnega prvaka. Navdušeni smo, da je z nami sodelovala Michaelova družina in menedžment, saj brez njihove podpore snemanje filme ne bi bilo mogoče.”

“Čas je, da dobi svoj film,” je dodala Vanessa Nocker, koproducentka. “Zavedamo se odgovornosti, ki jo nosimo,” je še dodala. Sabine Kehm, tiskovna predstavnica družine Schumacher pa je dodala: “Michaelova izjemna kariera si zasluži, da jo zaznamujemo 25 let po osvojitvi prvega izmed sedmih naslovov.”

SlovenianEnglishItalianGermanFrenchCroatianBosnianSerbianCzechDutchSpanish