CHANDHOK: Pri MERCEDESU se nekaj dogaja

Avtor prispevka: , objavljeno 26. marca 2021 .

Pri Mercedesu se nekaj dogaja,” sumi nekdanji dirkač Formule 1 in britanski televizijski strokovnjak Karun Chandhok, pri čemer se sklicuje na dolgotrajna pogajanja Lewisa Hamiltona, ki so vrhunec dosegla s podpisom enoletne pogodbe.

Kolega Chandhoka, prav tako nekdanji dirkač Formule 1 Martin Brundle je dejal, da se je pred kratkim srečal s sedemkratnim svetovnim prvakom in ugotovil, da je bilo Hamiltonovo razpoloženje pred začetkom sezone godrnjavo. “V ekipi se nekaj dogaja, česar pa nam zagotovo ne bodo povedali,” je Chandhok povedal za finsko tiskovno agencijo STT. “Ni običajno, da je svetovni prvak zadnji dirkač v celotni ekipi, ki je sklenil pogodbo, prav tako ni običajno, da ima najboljša ekipa prosto mesto do januarja.

Nekateri pa so to situacijo pri Mercedesu primerjali z Ayrtonom Senno leta 1993, ko se je legendarni dirkač spogledoval s selitvijo v ameriško serijo IndyCar, saj se je z moštvom McLaren prepiral zaradi denarja in celo odkrito govoril o sedežu pri Williamsu. Toda Chandhok ob tem pove: “Mislim, da ta situacija ni podobna, ker tokrat pri Mercedesu ni jasne razlage.”      

Članek je na voljo tudi na strani vmax.si  

SlovenianEnglishItalianGermanFrenchCroatianBosnianSerbianCzechDutchSpanish