Če gre Leclerc k Mercedesu, gre Lando Norris k Ferrariju

Avtor prispevka: , objavljeno 25. januarja 2023 .

V primeru, da Toto Wolff uspe prepričati Charlesa Leclerca, da zapusti moštvo Ferrari in sede v Srebrno puščico, potem si bodo pri Ferrariju kot zamenjavo zanj omislili Landa Norrisa, je prepričan Peter Windsor.

38-letni Lewis Hamilton bo z Mercedesom šele pričel pogajanja okrog nove pogodbe, ki ga bo v nemški ekipi obdržala do konca 2025. Sicer naj bi šlo le še za formalnost, a počasi bo potrebno poiskati njegovega naslednika. Kandidat na vrhu seznama pa naj bi bil prav Norris, ki trenutno dirka za McLaren.

“Verjetno bo težko ohraniti mir med Leclercom in Georgem Russellom, toda če je Wolff pripravljen Russella postaviti ob Hamiltona, potem bo zmožen združiti tudi Russella in Leclerca,” meni Windsor. “In če se to zgodi, sem prepričan, da bi pri Ferrariju naredili vse, da dobijo Landa, ki pa bo po mojem mnenju v tistem trenutku težko zavrnil vabilo.”

Če želiš, nam lahko prek PayPala hitro in varno nameniš donacijo. Vsak prispevek nam pomaga, vaša ekipa Svet hitrosti!

Donirate lahko na tej povezavi ->Doniraj

1 Comment
najstarejši
najnovejši z največ glasovi
Odzivi na vsebino
Poglej vse komentarje
Anonimno
4 mesecev pred

Ouuu bog nedaj, da Lando gre k ferrariju…naj ostane pri Mclarnu, ker bo več dosego z njim kot pa z trenutnim ferrarijem…nimam nič proti njim, ampak škoda je takega talenta kot je Lando