Cal Crutchlow zanika namigovanja o pomoči Lorenzu

Avtor prispevka: , objavljeno 30. marca 2013 .

 

Yamahin poltovarniški dirkač Cal Crutchlow se veseli uvodne dirke v Katarju, ki bo prihodnjo nedeljo. Optimističen, zaradi dobrih rezultatov opravljenih testiranj, trdno zavrača namigovanja o kakršni koli pomoč Jorgetu Lorenzu pri ubranitvi naslova svetovnega prvaka, kot so nekateri namigovali.

 

Na zadnji testiranjih kraljevega razreda se je Angleški dirkač Yamahine poltovarniške ekipe Tech 3, Cal Crutchlow odlično izkazal. Z dobrimi rezultati je dokazal, da ima letos možnost za odlične uvrstitve na dirkah. Mnogi se zaradi tega sprašujejo in namigujejo, da bo ravno on v letošnji sezoni pomagal ubraniti naslov svetovnega prvaka, Špancu Jorgetu Lorenzu.

 

Kot je povedal Cal, nima interesa pomagati komur koli pri tovrstnih bitkah. Prav tako je poudaril, da dogovora nima sklenjenega z Yamaho, temveč s Hervejem Poncharalom. “V primeru, da bi vozil tovarniško Yamaho, bi si želel zmagovati sam, vseeno pa se bom potrudil, da mi uspe nizati čim boljše rezultate  tudi z poltovarniškim motociklom.”

 

Crutchlowa želja bi bila, da bi vozil takšen motor kot Lorezno. “Prepričan sem, da bi s tovarniškim motociklom dosegal boljše rezultate”,  je dejal 27-letni Anglež.