Button se še ni odločil o prihodnosti

Avtor prispevka: , objavljeno 24. septembra 2015 .

Jenson Button se še ni odločil, kaj bo naredil s svojo prihodnostjo v Formuli 1. V glavi ima več možnosti, poleg tega pa je v optimističnih pogovorih z McLarnom.

“Več vam ne morem izdati pred zadnjo dirko. Žal moram povedati, da boste čakali še nekaj časa,” je bil kratek Britanec na novinarski konferenci v Suzuki. “Smo v dobrih pogovorih, moštvo in jaz. Glede na število možnosti se lahko prihodnje leto zgodi marsikaj. To je to.”

O težki sezoni pri McLarnu je dodal: “Mislim, da dirkačem ne daje veselja to, ko se ne borijo za zmage, saj smo zato tukaj, to imamo radi. Veseli nas izziv borbe v ospredju. Ni mi všeč končati štirinajsti oz. deseti, to mi ne daje veselja ali me vznemirja.”

Button kljub vsemu še vedno verjame v Hodno in njihovo dolgoročno naravnanost. “Za Hondo je to pomemben čas. Vse bodo naredili, da osvojijo prvenstvo, kar je samo vprašanje časa. Nihče ne more reči kdaj, a verjamem, da dajejo vse od sebe. Upam, da bomo nekega dne spet videli predsednika Honde stati na stopničkah.”

Foto: zimbio

52 Comments
najstarejši
najnovejši z največ glasovi
Odzivi na vsebino
Poglej vse komentarje