Bo Lando Norris zamenjal Pereza ob Verstappnu?

Avtor prispevka: , objavljeno 30. marca 2023 .

Red Bull naj bi se močno zanimal za usluge Britanca Landa Norrisa, ki bi po nekaterih govoricah lahko kmalu prevzel vlogo Sergia Pereza, kot moštvenega kolega Maxa Verstappna.

V ekipi avstrijskega proizvajalca energijskih pijač naj bi odnosi med dirkačema postajali vse bolj napeti, saj se Perez ni pripravljen odreči možnosti boja za naslov svetovnega prvaka. Vodenje ekipe z dvema vročeglavima dirkačema je lahko težavno, česar se pri Red Bullu še kako dobro zavedajo, Verstappen in Norris pa, vsaj za zdaj, gojita zelo prijateljske odnose.

Red Bull je Norrisu že večkrat ponudil priložnost prestopa, katero pa je mladi Britanec odklonil ter svojo prihodnost obljubil ekipi McLaren do konca 2026. Toda moštvo in Wokinga je letos povsem izgubilo stik z najboljšimi med preostalimi, kar bi Norrisa lahko spodbudilo k menjavi ekip, še posebej pa je zagotovo mamljiv sedež v najbrž najhitrejšem dirkalniku ta čas.

Predčasna prekinitev pogodbe ne bi bil nič novega, saj le te ponavadi vključujejo klavzule, ki dirkaču omogočajo predčasno prekinitev, če ekipa ne omogoča doseganja določenih rezultatov, pri Red Bullu pa bi bili zagotovo veseli boljših odnosov med dirkačema. Za zdaj naj bi šlo zgolj za govorice, ki pa bodo zagotovo postajale glasnejše, če se bo negodovanje Pereza nad odločitvami moštva nadaljevalo.

Če želiš, nam lahko prek PayPala hitro in varno nameniš donacijo. Vsak prispevek nam pomaga, vaša ekipa Svet hitrosti!

Donirate lahko na tej povezavi ->Doniraj

1 Comment
najstarejši
najnovejši z največ glasovi
Odzivi na vsebino
Poglej vse komentarje
Tamen
8 mesecev pred

Max, ti zloba mala…