Bianchijevo okrevanje stagnira

Avtor prispevka: , objavljeno 22. maja 2015 .

Oče Julesa Bianchija je javnosti sporočil, da se njegov sin še naprej bori za življenje, zaradi česar so že pričeli misliti na najhujše. Naj spomnimo, da je po lanski japonski veliki nagradi Bianchi vse od oktobra (osem mesecev) v bolnišnici, kjer se bori za življenje. Dva meseca je preživel v bolnišnici Jokaiči, blizu Suzuke, nato pa so ga prestavili bližje njegovega doma v Nici.

Sicer Jules ni več v komi, a stanje 25-letnika je še vedno katastrofalno pravi oče: “Jules je res živ, to je najpomembnejše, bori se z vsem kar ima, a veliko ne more storiti. Ko ga vidimo, da se bori, je za nas res spodbudno, saj dokler se bori je še upanje. Je pa res vsak dan zelo težak, vedno mislimo nanj, celo na smrt.

Menim, da moramo pomisliti tudi na to, saj smo tistega oktobra vsi nehali živeti, za nas se je vse ustavilo. Tega ne moreš pričakovati, predvideti, se pač zgodi. Ni si želel biti v bolnišnici, tudi mi mu tega nismo želeli, a moramo ohraniti upanje, da bo boljše.”

Pred letom dni je Jules takrat še z Marussio v Monaku osvojil točke, kar je bila njegova velika želja, tako njegov oče upa, da mu bo dirka le 20 kilometrov stran dala nekaj upanja: “Ljudje mislijo nanj, se ga spominjajo in mu želijo vse najboljše. Upam, da bo to začutil.”

Foto: Press

Napiši komentar

Prosimo Vpišitee za komentiranje
  Naroči se  
Pošlji obvestilo