Bezzecchi že sprejel odločitev glede svoje prihodnosti

Avtor prispevka: , objavljeno 20. avgusta 2023 .

Marco Bezzecchi je v intervjuju po dirki v Spielbergu priznal, da je že sprejel odločitev glede svoje prihodnosti v razredu MotoGP. To bo javnosti naznanil v prihodnjih dneh.

Italijanskega dirkača se vse bolj povezuje k morebitnemu prestopu v moštvu Pramac, kjer bi zamenjal Johanna Zarcoja. Francoski dirkač bo po koncu sezone zapustil italijansko moštvo ter se preselil v moštvo LCR Honde.

Če se bo Bezzecchi preselil k Pramacu bo imel na voljo najnovejšo specifikacijo Ducatijevega motocikla. V primeru pa Italijan ostane v moštvu svojega mentorja Valentina Rossija bo sedel na leto starem motociklu.

Valentino Rossi, ki je bil ta vikend prisoten v Spielbergu je priznal, da si seveda želi, da bi Bezzecchi ostal del njegovega moštva.

Bezzecchi naj bi odločitev o svoji prihodnosti že sprejel, a jo še ni želel zaupati javnosti.

“Vale me želi na vsak način zadržati v moštvu. To mi veliko pomeni, saj ima to svojo težo. Odločitev sem sicer že sprejel, a vam jo še ne želim zaupati. Kmalu boste izvedeli.”

Njegova odločitev naj bi imela vpliv tudi na to kje bo v prihodnji sezoni nastopal Franco Morbidelli. Če bo Bezzecchi ostal v trenutnem moštvu bi se lahko Franco znašel na Ducatijevem tovarniškem motociklu.

Če želiš, nam lahko prek PayPala hitro in varno nameniš donacijo. Vsak prispevek nam pomaga, vaša ekipa Svet hitrosti!

Donirate lahko na tej povezavi ->Doniraj