Bezzecchi: Do napake sem imel vse pod nadzorom

Avtor prispevka: , objavljeno 11. maja 2024 .

Marco Bezzecchi je po napaki v desetem krogu sprint dirke v Le Mansu ostal brez solidnega drugega mesta, toda hitrost z dirke je potrdila, da je ta konec tedna lahko zelo hiter.

Bezzecchi, zmagovalec lanske dirke za VN Francije, je v prvih desetih krogih dirke sledil vodilnemu Jorgeju Martinu, toda ko je Marc Marquez začel zmanjševati zaostanek, je dirkač moštva VR46 storil usodno napako. “Imel sem dober občutek, vse je bilo pod nadzorom. Ritem je bil dober, tako da sem dohiteval Jorgeja. Toda ko sem videl, da se mi Maruqez približuje, sem poskušal povečati prednost pred njim.

Storil sem napako v devetem ovinku, ter padel. Nisem zaviral prepozno, le nekoliko preveč sem nagnil motor, kot krog prej, kar je bilo dovolj, da mi je zaprlo krmilo. Tega mi res ne bi bilo treba, žal sem s tem zapravil stopničke. Danes res ne morem biti zadovoljen, toda pomembno je, da smo potrdili, da smo tudi tukaj lahko konkurenčni,” je povedal Italijan, ki opozarja, da bi lahko v nedeljo na stezi vladali bolj zahtevni pogoji. “Ritem dirke bo drugačen, razumeti bo treba tudi vreme, toda lahko dosežemo dober rezultat.”

Če želiš, nam lahko prek PayPala hitro in varno nameniš donacijo. Vsak prispevek nam pomaga, vaša ekipa Svet hitrosti!

Donirate lahko na tej povezavi ->Doniraj

Naroči se
Pošlji obvestilo
0 Comments
Odzivi na vsebino
Poglej vse komentarje