Alex Marquez tudi v prihodnji sezoni ostaja član moštva Gresini

Avtor prispevka: , objavljeno 10. avgusta 2023 .

Moštvo Gresini je potrdilo podaljšanje sodelovanja z Alexom Marquezom še za eno sezono. Španec, ki se je moštvu pridružil pred pričetkom letošnje sezone bo tako njihov član vsaj do konca leta 2024.

Ob tem so pri v moštvu naznalili podaljšanje sodelovanje z Ducatijem še za dve leti ter tako prekinili ugibanja, da bi v prihodnje uporabljali Yamahine ali KTM-ove motocikle.

Ob naznanitvi novice je Alex, ki je minulo soboto dobil sprintersko dirko v Silverstonu dejal:

“Zelo sem vesel, da bom tudi v prihodnji sezoni del tega moštva. Imamo še veliko prostora za napredovanje zato se že veselim prihodnje sezone. Rad bi se zahvalil vsem v moštvu, še posebej pa Nadiji saj so me že prvi dan zelo lepo sprejeli.”

“Alex je izjemen človek in dirkač. Rezultati letos govorijo sami zase, zato je bila odločitev o podaljšanju sodelovanja zelo enostavna. V prihodnje si želimo storiti še korak naprej. Alex je že letos dokazal, da se lahko bori z najboljšimi. Ob tem bi se rada zahvalila še Ducatiju za podaljšanje našega sodelovanja za naslednji dve sezoni. Že lani smo dokazali, da je to sodelovanje prava kombinacija. Letos pa to le še nadaljujemo,” je povedala vodja moštva Nadia Padovani.

Če želiš, nam lahko prek PayPala hitro in varno nameniš donacijo. Vsak prispevek nam pomaga, vaša ekipa Svet hitrosti!

Donirate lahko na tej povezavi ->Doniraj