8. Fešta Alfa Romeo

Avtor prispevka: , objavljeno 22. maja 2013 .

Vabljeni na 8. Mednarodno srečanje lastnikov vozil Alfa Romeo, kjer smo lansko leto postavili Guinnessov rekorda v najdaljši karavani vozil Alfa Romeo.Bomo letos presegli svoj rekord? Na svojem koledarju označite 26. maj 2013!

Spoštovani lastniki in ljubitelji vozil Alfa Romeo

Ne zamudite letošnjega tradicionalnega mednarodnega srečanja lastnikov in ljubiteljev vozil Alfa Romeo, ki v Gorjansko na Krasu vsako leto privabi mnogo obiskovalcev ter lastnike vozil iz 8 držav. Dobimo se 26. maja 2013 v Gorjanskem. Program se začne ob 10. uri.

Pred enim letom nam je uspel rekordni dosežek: sestavili smo najdaljšo kolono vozil Alfa Romeo, podrli do takrat veljavni angleški rekord in se vpisali v Guinnessovo knjigo rekordov. Če ste bili med rekordnimi 526 vozili Alfa Romeo, je ta dosežek tudi vaš. Zato si boste lahko na letošnjem srečanju naročili tudi svoj osebni Guinnessov certifikat. Tudi sicer smo pripravili zanimiv in pester program: turistično vožnja z vozili Alfa Romeo po Krasu, razstavo starodobnih in dirkalnih vozil Alfa Romeo, kraške dobrote ter blagoslov vozil. Za glasbene užitke bodo poskrbeli Slavko Ivančič, Miran Rudan, Prizma, Stanly Bakan in njegova skupina Bakan Rock Gang, Pihalni orkester Komen, Moški pevski zbor Vesna Križ, Marino PianoBar, Kraški pobalini,…

Za lastnike vozil Alfa Romeo, ki se boste udeležili 8. Fešte Alfa Romeo, smo pripravili tudi posebne ugodnosti za vzdrževanje in servisiranje vozil. V slovenski pooblaščeni prodajni mreži Alfa Romeo pa boste lahko izkoristili ugodno priložnost: Alfa Romeo z robotiziranim samodejnim menjalnikom z dvojno sklopko TCT bo na voljo po enaki ceni kot enako vozilo z ročnim menjalnikom. Podrobnejše informacije dobite 26. maja na 8. Fešti Alfa Romeo v Gorjanskem.

Ne zamudite enega največjih mednarodnih srečanj lastnikov in ljubiteljev znamke Alfa Romeo, kjer se srečata zgodovina in najnovejša tehnologija, športno srce in užitek v vožnji.

Nam bo letos uspelo preseči svoj lanski rekord?
Vidimo se torej v nedeljo, 26. Maja 2013 ob 10. uri v Gorjanskem

Zaradi lažje organizacije udeležence prosimo, če svojo prijavo na 8. Fešto Alfa Romeo posredujete na: www.kraskigadje.si/prijava/
Podrobnejše informacije: Klub Kraški Gadje, Gorjansko 1, Komen,  David Zega 041 615 953.