Marc Marquez koledar 2018

Avtor:
Objavljeno: 3. december, 2017 ob 12:59

 

Vroča priložnost za vse prave navijače Marca Marqueza, aktualnega šestkratnega svetovnega prvaka v motociklizmu.

Ponujamo vam priložnost, da si z oddajo prednaročila  zagotovite svoj stenski koledar Marc Marquez 2018ki bo na voljo predvidoma najkasneje do 15. decembra 2017, zaloge pa so omejene!

Koledar je sestavljen iz trinajstih zelo kvalitetnih fotografij, ki jih je v objektiv ujel profesionalni motociklistični fotograf Robert Grey, (12 mesecev + naslovnica), ki so med sabo spiralno vezane, ter trdim hrbtiščem.

 

Zakaj oddati prednaročilo?

  • Ker si s tem zagotovite svoj izvod iz omejene serije koledarja Marc Marquez 2018
  • Ker s prednaročilom prihranite! Cena v prednaročilu je le 10,90€, redna cena od 13.12. 2017 naprej pa bo 11,90€ Poštnina stane 4eur.

 

Kako oddati prednaročilo? 

Preprosto vnesite zahtevane podatke v spodnji obrazec. Za uspešno oddajo je potrebno izpolniti vsa zahtevana polja.

 

Kdaj prejmem naročeni koledar?

Še toplega iz tiskarne bomo takoj, ko bodo natisnjeni, zapakirali in oddali poštarju, pri Vas doma pa bo že naslednji dan, predvidoma pred 15. decembrom. Naročilo lahko plačate ob prevzemu (torej po povzetju) ali pa s plačilom predračuna (za podatke o plačilu se obrnite na info@svet-hitrosti.com)

 

 

Soočamo se z manjšimi tehničnimi težavami, saj obrazec po uspešni oddaji ne pošlje potrditvenega emaila. Vsi naročniki boste potrditev naročila prejeli kmalu. Za nevšečnosti se opravičujemo.