Koledar Valentino Rossi 2018

Avtor:
Objavljeno: 3. december, 2017 ob 12:37

Za vse navijače legendarnega Valentina Rossija smo tudi za novo leto pripravili nekaj posebnega! Izbrali smo dvanajst najboljših licenčnih fotografij dirkaškega doktorja, ki jih je tekom sezone posnel priznani motociklistični fotograf Robert Gray in iz njih ustvarili stenski koledar za leto 2018, ki ga preprosto morate imeti!

Koledar velikosti A3 (30x42cm) s 13 listi (naslovnica+12 mesecev) ter trdim hrbtiščem je na voljo po ceni 10,90eur/kos!

Če ga želiš, lahko prednaročilo oddaš v spodnjem obrazcu, vendar pohiti, saj je zaloga omejena!

Plačilo je mogoče po povzetju, po želji pa tudi preko bančnega nakazila.

 

Zakaj oddati prednaročilo?

  • Ker si s tem zagotovite svoj izvod iz omejene serije koledarja Valentino Rossi 2018
  • Ker s prednaročilom prihranite! Cena v prednaročilu je le 10,90€, redna cena od 13.12. 2017 naprej pa bo 11,90€. Poštnina stane 4€, naročilo pa lahko plačate po povzetju ob prevzemu pošiljke, ali pa po predračunu (za informacije o plačilu predračuna se obrnite na info@svet-hitrosti.com).

 

Kako oddati prednaročilo? 

Preprosto vnesite zahtevane podatke v spodnji obrazec ali pa nam svoje podatke pošljite na naš email info@svet-hitrosti.com, tema sporočila pa naj bo: Prednaročilo koledarja Valentino Rossi 2018. Za uspešno oddajo obrazca morajo biti navedeni vsi zahtevani podatki.

*Obvestilo: Zaradi manjših tehničnih težav ob oddaji obrazca ne boste prejeli potrditvenega emaila. Ta bo vsem naročnikom poslan v nekaj dneh.

 

Kdaj prejmem naročeni koledar?

Še toplega iz tiskarne bomo takoj, ko bodo natisnjeni, zapakirali in oddali poštarju, pri Vas doma pa bo že naslednji dan, predvidoma pred 15. decembrom.

 

 

*naslovna fotografija ni del koledarja